Despre Noi
Cabinete si Pacienti Cauta Articole Evenimente Forum Lista Cabinete
Ajutor  
  •  
 
Polita de Intimitate
Suntem mandri sa iti uram "Bine ai venit !!!" in siteul STOMATOLOGI TIMISOARA. Te rugam sa citesti aceasta declaratie de intimitate pentru a te asigura despre intentiile noastre.

Ce informatii solicitam?
Deoarece STOMATOLOGI TIMISOARA este un site de informatii si prezentare cu inregistrare pentru membrii care doresc sa beneficieze de facilitati avansate, va vom solicita obligatoriu pentru inregistrare urmatoarele date pe care noi le consideram importante in crearea unui profil potrivit.

Te rugam sa ne furnizezi urmatoarele date cu caracter obligatoriu:
  • Tip profil (alege profil "pacient" daca esti pacient, "cabinet" daca esti reprezentant al unui cabinet stomatologic sau "laborator dentar" daca esti reprezentant al unui laborator dentar)
  • Nume Utilizator
  • Parola
  • Adresa email
  • Tara unde te afli
  • Orasul unde te afli

De asemenea tot cu caracter obligatoriu va trebui sa introduci in campul de sub imaginea de securitate, ceea ce vezi.

Celelalte date cu caracter personal, decizi singur daca doresti sa le introduci. Siteul nu le solicita cu caracter obligatoriu.

Ce trebuie sa stii despre datele introduse, este ca acestea vor fi afisate in site pentru a putea crea conditii celorlalti sa stie cine esti si pentru ca siteul sa-si atinga scopul propus, si anume INFORMAREA.

Siteul STOMATOLOGI TIMISOARA nu isi asuma raspunderea pentru datele introduse de utilizatorii sai. Prin faptul ca alegi sa iti introduci datele in acest site confirmi faptul ca esti de acord sa iti asumi responsabilitatea asupra felului in care aceste date sunt folosite de alti utilizatori. Siteul are doar scop de prezentare al acestora.

Copyrights
Drepturile de copiere asupra continutului siteului STOMATOLOGI TIMISOARA exceptand informatiile postate de catre utilizatori apartin STOMATOLOGI TIMISOARA. Dreptul de copiere asupra informatiilor postate de utilizatori apartin acestora, iar prin postarea pe STOMATOLOGI TIMISOARA, acestia consimt ca aceste date devin publice si pot fi folosite de catre ceilalti utilizatori.

Acordarea acceptului asupra acestei declaratii de intimitate
Citind aceasta declaratie sunteti de acord si acceptati Polita de Intimitate. Daca nu sunteti de acord cu continutul ei sau cu Termenii de Utilizare nu folositi acest site. Exista posibilitatea sa modificam Polita de Intimitate din cand in cand, asa ca va rugam sa reveniti periodic la aceasta pagina pentru a vedea modificarile.
Copyright © 2017 STOMATOLOGI TIMISOARA