Despre Noi
Cabinete si Pacienti Cauta Articole Evenimente Forum Lista Cabinete
Ajutor  
 •  
 
Articole
21.10.2010 13:11    Comentarii: 2    Categorii: Default      Taguri:

Anumite medicamente folosite pentru a determina cresterea osului la pacientii cu osteoporoza se pare ca au efecte si in vindecarea ranilor osoase la pacientii cu boli ale gingiei. Acest lucru a fost aratat intr-un studiu al Universitatii din Michigan.


"Aceasta noua abordare in tratamentul bolilor periodontale ar putea sa ne permita sa reconstruim anumite portiuni de os care s-au pierdut datorita bolilor periodontale si parodontale, ceea ce pana acum era foarte greu de realizat." - a spus Jill Bashutski, profesor asistent clinic la Universitatea din Michigan, departamentul de stomatologie si primul autor al studiului "Tratamentele curente pentru recresterea osului din jurul dintilor afectati de boli gingivale au o rata de succes limitata".


Aceasta descoperire ar putea fi importanta, deoarece bolile gingivale, parodontale si periodontale sunt principalele cauze ce duc la pierderea dintilor la adulti. Aceasta pierdere a dintilor este devastatoare, deoarece duce la aparitia problemelor de vorbire, de alimentare, iar in final la o nutritie insuficienta si de proasta calitate. Aceasta nutritie slaba va afecta intregul organism, putand duce la aparitia unor boli al caror efecte vor scurta inclusiv viata.


sursa:ScienceDaily

 
Comentarii
Ordoneaza dupa: 
Pe pagina: 
 
 •  Anonymous scrie acum 2347 Zi(le) (neutru) 
   
  0
  Minerale naturale, formula completa: http://www.aloevera-forever.eu/Nature-min.html
   
     
   
  Reply
   
  1 point
   
 •  Anonymous scrie acum 2347 Zi(le) (neutru) 
   
  0
  Contributie buna la cresterea densitatii osoase are si Calcium http://www.aloevera-forever.eu/Forever-Calcium.html, alternativ cu http://aloevera-forever.eu/Nature-min.html
   
     
   
  Reply
   
  1 point
   
  ComentariuInregistreaza un comentariu video
 
 
 
     
Actiuni
Vot
1 voturi
Copyright © 2017 STOMATOLOGI TIMISOARA