Despre Noi
Cabinete si Pacienti Cauta Articole Evenimente Forum Lista Cabinete
Ajutor  
  •  
 
FAQ (intrebari frecvente)
Este accesul in siteul Stomatologi Timisoara gratuit?
Da. Accesul in siteul Stomatologi Timisoara este gratuit atat pentru pacienti cat si pentru cabinetele stomatologice si laboratoarele dentare. Obtiunile disponibile gratuit asigura informarea principala a pacientilor si promovarea bazala a cabinetelor. Daca pacientii vor dori sa beneficieze de obtiuni suplimentare vor putea accesa unul sau mai multe tipuri de conturi platite. Cabinetele stomatologice si laboratoarele dentare vor putea, de asemenea, sa acceseze unul sau mai multe tipuri de conturi platite, ceea ce le va asigura o vizibilitate mai buna, posibilitatea sa isi faca reclama directa pe acest site si multe altele.
Cate tipuri de profile exista pe acest site?
Aveti la dispozitie trei tipuri de profile (a nu se face confuzia cu tipuri de conturi. La fiecare tip de profil pot exista unul sau mai multe tipuri de conturi). Cele trei tipuri de profile sunt "Cabinet","Pacient" si "Laborator dentar". La inregistrare primul camp ce trebuie completat consta in selectia intre cele trei tipuri. Acest lucru va face distinctia clara in momentul cautarii, astfel incat pacientii vor putea cauta numai cabinete sau laboratoare. De asemenea la vizualizarea profilului se va stii care este profil de cabinet, care de laborator si care de pacient.Inregistreaza-te aici.
De ce e mai bine sa ma inregistrez?
Desi vizitatorii pot vedea multe informatii legate de continutul siteului, este mult mai bine sa te inregistrezi, fie ca esti reprezentant al vreunui cabinet sau laborator, fie ca esti pacient.

Inregistrarea iti permite, daca esti reprezentant al vreunui cabinet sau laborator, sa postezi cabinetul tau pe acest site, adaugand ulterior si poze sau filme legate de activitatea acelui cabinet sau laborator, poti posta reclame, poti participa la discutiile din forum, poti da sfaturi potentialilor pacienti care ar opta pentru cabinetul sau laboratorul tau si multe altele.

Daca esti pacient, prin inregistrare, ai posibilitatea de a cauta cabinete sau laboratoare intr-un mod mai avansat si mai detaliat, poti participa la discutiile din forum, poti pune intrebari legate de problemele tale, poti sa iti exprimi opinia in legatura cu diverse probleme, inclusiv legate de un anumit cabinet sau laborator, poti vota cabinete sau laboratoare, poti posta comentarii si multe multe altele.
Ce obtiuni au profilele standard?
Profilul standard este profilul gratuit pe care il creezi atunci cand te inregistrezi.Toate obtiunile lui pot fi vizualizate dupa ce ai incheiat inregistrarea, aceasta incluzand accesarea linkului furnizat in emailul pe care il primesti si activarea profilului de catre administrator. Pentru vizualizare trebuie sa te autentifici si sa intri in "Acasa Cont" (de regula, intrarea in "Acasa Cont" se face automat dupa autentificare, daca nu, acesta se poate accesa din panoul de control, al treilea buton din meniul superior). Una dintre obtiuni este "Tip Cont",iar aici daca faci click pe obtiunea standard din "Statusul Tau", poti vedea toate obtiunile acestui tip de cont. Printre obtiunile disponibile sunt adaugarea de poze la profil, introducerea datelor de contact, postarea de filme (pentru cabinete si laboratoare), citire articole, cautare cabinete.laboratoare sau pacienti, cautare pe harta, pozitionare pe harta, postare si citire in forum, evenimente, etc.
Ce trebuie sa fac pentru a ma inregistra?
Trebuie sa apesi butonul "Fa Cont" din meniul superior, sa citesti cu atentie toate informatiile postate in dreapta fiecarui camp pentru a intelege ce si cum trebuie sa completezi, sa introduci ceea ce vezi in imaginea de secutitate de jos in campul de sub ea, sa bifezi ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile siteului si apoi sa apesi butonul "Inregistreaza-te acum". Dupa aceasta vei primi un email din partea siteului, unde va trebui sa accesezi linkul indicat acolo, pentru a continua activarea profilului. Dupa ce ai facut toate acestea, trebuie sa astepti intre cateva minute si maximum 12 ore, ca administratorul siteului sa analizeze si sa activeze profilul tau.
De ce nu pot vedea forumul, poze profil, etc., desi m-am inregistrat?
Probabil ca dupa ce ai completat formularul de inregistrare nu ai intrat pe linkul furnizat in emailul trimis de sistemul nostru, iar daca ai intrat pe acel link, inseamna ca te afli in acele 12 ore in care administratorul siteului analizeaza si activeaza profilele noi.
Mi-am uitat parola, ce pot sa fac?
Nu e nicio problema daca ti-ai uitat parola. In fereastra de autentificare aveti o obtiune pentru aceasta, "Parola uitata?". Apasand aici veti intra in alta fereastra unde, dupa ce introduceti adresa de email a contului in care vroiati sa va autentificati si dupa ce veti scrie ce vedeti in imaginea de securitate, apasati "Trimiteti informatiile". Ca urmare, veti primi un email care va contine ID-ul si parola dumneavoastra.
Sunt reprezentant al unui cabinet stomatologic sau laborator dentar si as vrea sa imi fac reclama in siteul dumneavoastra, pot face acest lucru si cum?
Da. Se poate face reclama in siteul STOMATOLOGI TIMISOARA. Aveti la dispozitie mai multe metode si anume:

- reclama printr-un simplu banner (flash sau orice alt tip). Avem si serviciu de design banner, tot ce trebuie sa faceti este sa ne solicitati;
- reclama printr-un bloc de prezentare in care se pot posta imagini, bannere si texte de prezentare (pot contine diverse informatii,ca de exemplu: numere de telefon, adresa, promotii, logouri, etc.);
- reclama in blocuri rotative flash sau java care se remarca prin dinamism (unde de asemenea se pot posta imagini dinamice si texte);
- reclame statice sau dinamice izolate, situate in partile laterale ale paginii sau in partea de jos a acesteia (acestea ies in evidenta prin faptul ca nu fac parte directa din continutul paginii). Ele pot fi selectate de doritor direct facand click pe spatiul unde doreste sa isi posteze reclama, fapt ce va duce direct la setarile pentru construirea reclamei si modulul de plata corespunzator acelui loc.

Toate reclamele pot fi postate in paginile cele mai importante ale site-ului, iar doritorii trebuie sa contacteze administratia siteului pentru a comunica unde si pentru cat timp doresc sa apara reclama.

Preturile vor fi corespunzatoare felului reclamelor, locului unde se posteaza acestea si perioadei de timp solicitate pentru postare.

Pentru oricare din tipurile de reclame optati, contactati, APASAND AICI, administratia si solicitati ceea ce doriti.

Ca metoda de plata se va folosi serviciul oferit de PayPal, deoarece este un serviciu foarte bine securizat si foarte simplu de folosit. Tot ceea ce este necesar pentru efectuarea platii este ca doritorul sa aiba un cont deschis la PayPal. Pentru aceasta accesati siteul PayPal si inregistrati-va acolo. Ei va vor cere cateva date personale si datele cardului pe care doriti sa il folositi pentru a face plati. Odata facut acest cont puteti face plati securizate online, nu doar catre noi ci si catre multe alte siteuri unde se solicita plata online, fara a va fi teama de fraude. Noi personal folosim acest sistem de plata si nu am avut niciodata nicio problema.
La ce este bun Forumul?
Forumul este locul unde se pot purta orice fel de discutii pe teme stomatologice, este locul unde pacientii pot posta intrebari, iar medicii si tehnicienii, in masura in care pot, vor posta raspunsuri. De asemenea tot aici, medicii si tehnicienii vor putea posta noutati legate de cabinetul sau laboratorul lor. In general aici se vor putea purta discutii intr-un mod real si dinamic, lucru ce va facilita foarte mult intelegerea anumitor aspecte legate de stomatologie si aflarea unor informatii legate de tehnici noi, rezolvari ale unor anumite situatii clinice, etc. Nu ezitati sa il folositi si nu ezitati sa postati Subiectele care va intereseaza sau Raspunsurile pe care le veti considera pertinente. Aveti butonul "Subiect nou", "Posteaza raspuns", folositi-le in folosul vostru. De asemenea aveti posibilitatea sa va abonati la anumite subiecte prin RSS Feed in asa fel incat veti fi instiintati de fiecare data cand apare un raspuns. Forum
Ce sunt Articolole?
La rubrica Articole administratia va posta periodic informatii de ultima ora culese din surse de informare nationale si internationale. Momentan utilizatorii nu au posibilitatea de a posta Articole, dar daca ulterior dezvoltarea siteului si solicitarile voastre o vor impune, vom activa si aceasta Facilitate.
Ce sunt Evenimentele?
La aceasta rubrica administratia va posta periodic Evenimente locale, nationale si internationale ce au loc intr-o anumita perioada, in masura in care suntem informati in legatura cu acestea. De asemenea incurajam toti reprezentantii de cabinete sau laboratoare, daca doresc si pot, sa posteze si ei evenimentele pe care le cunosc, pentru a asigura o informare cat mai completa a celorlalti utilizatori si pentru a promova cat mai bine acele evenimente.
Cum pot cauta in acest site?
Exista mai multe posibilitati de cautare.

1. La rubrica "Cabinete si Pacienti" veti gasi o lista a acestora. Aici atat pacientii cat si cabinetele si laboratoarele sunt afisati dupa mai multe criterii. Puteti selecta criteriul dorit.

2. La rubrica "Cauta" puteti selecta sa cautati numai pacienti, numai cabinete sau numai laboratoare.

3. In dreapta siteului, la capatul meniului aveti de asemenea 2 campuri de cautare. Introduceti intr-unul din ele termenul dorit pentru cautare si apasati tasta "enter". Se va deschide o fereastra in care vor fi expuse, in josul paginii, lista cu rezultatele gasite.
Am studiat tot siteul si sunt curios daca se mai pot adauga si alte facilitati?
Desigur, forma actuala a siteului poate fi dezvolatata prin adaugarea de Facilitati noi. Daca dezvoltarea siteului va solicita acest lucru, Facilitatile nu vor intarzia sa apara. Printre ele putem mentiona, un Chat pentru comunicare real time intre medici si pacienti (acest lucru presupune ca medicii sa aiba deschis siteul in calculatoarele din cabinete si in felul acesta sa scuteasca pacientii de costurile cu telefonul), un magazin online pentru cazul in care exista produse ce se doresc a fi vandute prin intermediul acestui site, anunturi de mica publicitate pentru angajari, vanzari, inchirieri, si altele.
Copyright © 2017 STOMATOLOGI TIMISOARA