Despre Noi
Cabinete si Pacienti Cauta Articole Evenimente Forum Lista Cabinete
Ajutor  
  •  
 
Sfat
Daca aveti orice problema sau intrebare in legatura cu site-ul, nu ezitati sa ne Contactati.

Imediat ce sunteti inregistrati si profilul dumneavoastra sau a cabinetului stomatologic este aprobat, va rugam sa incarcati Poze Reale pentru a avea sansa sa primiti raspunsuri pertinente la intrebarile pe care doriti sa le puneti sau, in cazul celor care detin cabinete, sa isi creeze posibilitati reale de promovare.

Nu furnizati nimanui detaliile dumneavoastra de contact sau de autentificare.

Raportati imediat membrii care incearca sa insele, care spun ca au nevoie de ajutor, ca de exemplu sa transfere bani din Africa sau alta tara din lumea a treia in contul dumneavoastra.

Nu faceti reclama altor siteuri daca nu aveti acordul administratiei Stomatologi Timisoara, altfel veti fi considerati spammeri si apoi veti fi bannati de pe acest site.

In forum utilizati o atitudine politicoasa si respectati pe ceilalti in postarile voastre. Orice raportare a vreunui utilizator si orice postare necorespunzatoare vor fi analizate si, daca se impune, vor fi luate masuri corespunzatoare in functie de gravitatea situatiei.

Folositi cu predilectie limba romana. Acest lucru nu inseamna ca alte limbi nu pot fi folosite, dar exista posibilitatea sa nu puteti comunica cu ceilalti asa cum ati dori.
Copyright © 2017 STOMATOLOGI TIMISOARA