Despre Noi
Cabinete si Pacienti Cauta Articole Evenimente Forum Lista Cabinete
Ajutor  
  •  
 
Despre noi
STOMATOLOGI TIMISOARA este un site construit din mai multe motive, dar in final toate aceste motive au ca scop informarea.

Aceste motive sunt:


1. Dorim, in primul rand, sa ajutam pacientii sa obtina informatii in legatura cu medicii stomatologi, cabinetele stomatologice si laboratoarele dentare existente in Timisoara. Din acest motiv nu numai ca am introdus o lista cu acestia, dar am facut-o si interactiva. In acest mod vor putea cauta cabinete sau laboratoare in functie de zona in care se afla, folosind inclusiv harta interactiva a orasului, vor putea vedea pozele si filmele de prezentare pe care aceste cabinete si laboratoare le vor posta la profilul lor, vor putea intra pe forum si posta intrebari, la care medicii si tehnicienii dentari vor raspunde in limita timpului disponibil, vor putea vedea comentariile postate la cabinete si laboratoare si de asemenea, felul in care au fost votate de ceilalti, ceea ce poate reprezenta (dar nu cu titlu categoric) o motivatie pentru a alege un cabinet sau altul.
- Acest motiv va ajuta mult pacientii in alegerea cabinetului la care doresc sa se trateze, stiut fiind faptul ca la ora actuala este foarte greu sa te decizi asupra unui cabinet sau asupra unui medic, neavand foarte multe informatii ajutatoare. Pacientul, in cele mai multe cazuri, nu cunoaste stomatologie, asa ca ii este greu sa se orienteze, iar orientarea numai dupa pretul tratamentelor s-a dovedit de cele mai multe ori ERONATA.

2. Al doilea motiv a fost acordarea posibilitatii celor ce au cabinete si laboratoare sa si le prezinte intr-un mod complet si placut, cu cat mai multe detalii, in asa fel incat sa poata arata exact calitatea cabinetelor respective, posibilitatile materiale si tehnice, localizarea lor si nu in ultimul rand, de a interactiona direct cu posibilii pacienti care vor folosi acest site.

3. Al treilea motiv este RECLAMA. Acele cabinete si laboratoare care prin calitatea serviciilor pe care le ofera se simt in stare si doresc sa dezvolte o campanie publicitara au aici multe posibilitati pentru aceasta, fiecare varianta avand pretul mai mare sau mai mic, in functie de impact. In felul acesta avem aici reclama pentru cam toate "buzunarele".

- Utilizati cu incredere serviciul de reclama, pentru ca veti deveni mult mai vizibili decat ceilalti, iar acest lucru va creste increderea pacientilor in posibilitatile dumneavoastra.


Aceste fiind spuse, va dorim succes in informarea dumneavoastra si in promovarea cabinetului stomatologic sau a laboratorului dentar pe care il aveti.
Copyright © 2017 STOMATOLOGI TIMISOARA